Aktuellt:

Resursforums VD Anna Olsheimer

Att kunna utveckla, motivera och utbilda är något Anna alltid har haft ett stort intresse och passion för.

Anna är i grunden utbildad inom idrottspsykologi och hade under ett par år sitt egna företag där hon arbetade med prestationspsykologi, främst med idrottsmän- och kvinnor på elitnivå. Samtidigt var hon anställd som universitetsadjunkt på Malmö Högskola.

År 2005 träffades Anna och Christian genom gemensamma vänner. Christian var då i full gång med att planera uppstarten av Resursforum. De upptäckte snabbt att de delade samma driv för utveckling, utbildning och inte minst att de delade samma värdegrunder.

Våren 2007 började Anna arbeta på Resursforum med fokus på utbildningar. Under ett par år var hon även delaktig i vissa ärenden inom familjebehandlingen. Därefter började Anna att hyras ut som konsult till företag och organisationer, som t ex elitidrottsklubbar, där arbetet handlade om ledarskap och organisationsfrågor.
Så här säger Olafur Gudmundsson, kapten i IFK Kristianstad, om deras samarbete:
Anna har hjälpt mig mycket med min karriär genom åren och resultaten har varit extremt bra varje gång. Jag har jobbat med henne både vad det gäller målsättning och när jag har haft sämre perioder där det behövs vändas till bra performance. Anna har kunnat ge mig nycklarna till att kunna lösa svåra situationer och även att ta fram det bästa av mig själv. Jag anser att Anna är en av de bästa på det hon gör”.

Arbetet som konsult resulterade i att Anna 2011 blev erbjuden tjänsten som VD på Resursforum för att helhjärtat kunna fokusera på förvaltning och företagsutveckling inom det egna företaget. Svaret blev JA och idag är Anna en stolt VD på Resursforum och det är med stor glädje och passion hon går till jobbet varje dag.